Lease en onderhoud

Wij zijn een gecertificeerd Lease Service Center, dus erkend en gekwalificeerd voor alle onderhoud en service aan alle lease-auto’s. Aan een gecertificeerd Lease Service Center mag u hoge eisen stellen. In samenspraak met leasemaatschappijen zijn voorwaarden opgesteld waar wij als Lease Service Center aan voldoen. Prettig voor u, want wij werken met een klantgerichte aanpak en persoonlijke service. We zitten om de hoek en staan altijd voor u klaar. En… we hebben heel aantrekkelijke tarieven.

Bovendien: als onafhankelijk autobedrijf, lid van BOVAG, hebben wij geen directe band met automerken of autofabrikanten. Wij hebben er dus geen belang bij welk merk auto in onderhoud is. Voor al uw lease-auto’s heeft u dus één onderhoudsadres!

En de fabrieksgarantie? Deze blijft gewoon intact bij onderhoud van uw wagenpark bij ons. Binnen de Europese wetgeving heeft u de keuzevrijheid zelf te bepalen waar u uw lease-auto’s wilt laten onderhouden. Dat geldt ook als lease-auto’s ergens anders zijn gekocht en u het onderhoud door ons laat doen. Met deze zekerheid kunt u uw leaseauto’s dus vertrouwd de weg op laten gaan.

Kortom, bij ons krijgt u onderhoud volgens de hoge maatstaven, uitgevoerd door een ondernemer in uw buurt die staat voor een persoonlijke benadering.

Nieuwsgierig? Kijk op onze website voor meer informatie.

Wilt u persoonlijk contact? Neemt u dan contact op met Autoservice van de Zande.

 

Wij zijn u graag van dienst.

Met vriendelijke groet,

Waarom van de Zande?
  • lectus ac sagittis. Aenean non nibh quis lacus euismod ornare sit amet non massa pellentesque quis
  • Vivamus vel consequat felis, et pulvinar lorem
  • Vivamus eget lacinia dui, et aliquam nulla. Suspendisse feugiat enim ut metus ultricies.
  • Fusce gravida mi pellentesque, fringilla enim non
Maak kennis met ons team

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Autoservice F. C. van de Zande BV

Broxven 6
5296 NV
Esch

KvK: 56773498
Btw Nr.: NL852296290B01

Contact

Telefoon : 0411- 601488
Fax : 0411- 601776
E-mail: info@autoservicevandezande.nl

Informatie

U kunt bij ons terecht voor onder meer het vervangen van defecte auto onderden, onderhoudsbeurten, APK, aircoservice, banden, glas service en vele andere soorten reparaties.

bovag